Een epoxy keukenblad of aanrechtblad

Wanneer u aan epoxy denkt, denkt u waarschijnlijk niet direct aan een epoxy keukenblad of aanrechtblad. Toch is het heel goed mogelijk om een keukenblad van epoxy te maken. Wij van Epoxy Studio weten hier alles van en helpen u hier graag mee.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Epoxy keukenblad

Een epoxy keukenblad laten maken

Epoxy is prachtig en het hoeft geen verrassing te zijn dat wij van Epoxy Studio gek zijn op epoxy. Toch is epoxy niet de meest voor de hand liggende keuze voor een aanrechtblad, het is immers gevoelig voor hitte en niet volledig krasbestendig. Wij kunnen de epoxy echter zo behandelen dat de epoxy een stuk steviger wordt.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet uw aanrechtblad zelf van epoxy te laten bouwen, maar wel de ombouw, de plinten en het ladefront. Zo krijgt u toch de prachtige, glanzende uitstraling van de epoxy, zonder dat deze beschadigd raakt als keukenblad.

De veiligheid van een epoxy aanrechtblad

Epoxy is natuurlijk een giethars en wij kunnen ons voorstellen dat u twijfelt of u dit product wel in uw keuken wilt hebben. U hoeft zich hier echter totaal geen zorgen over te maken. De epoxy is namelijk totaal ongevaarlijk. U kunt hier dus gewoon eten op bereiden en u hoeft zich geen zorgen te maken om giftige stoffen.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Een keukenblad gieten van epoxy

Wilt u ook graag een epoxy keukenblad laten maken? Dan kunt u zeker bij Epoxy Studio terecht. Wij gaan graag met u aan de slag. Wanneer u contact met ons opneemt krijgt u de kans om te kiezen uit veel verschillende kleuren hout en verschillende kleuren epoxy. Zo kunt u wat u in uw hoofd heeft heel precies samenstellen.