Epoxy tafel zwart

Op zoek naar een stijlvolle tafel die een echte blikvanger in uw interieur moet vormen? Zoek dan niet verder, wij van Epoxy Studio hebben de oplossing! Zo kunnen wij een prachtige zwarte epoxy tafel voor u maken. Alles is mogelijk.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Epoxy tafel zwart

Bij een stijlvol interieur hoort een stijlvolle tafel en wat is er nu stijlvoller dan een chique donkere of zwarte epoxy tafel? Dat kan een eettafel zijn voor in de woonkamer of keuken, maar natuurlijk ook bijvoorbeeld een zwarte epoxy salontafel. Onze zwarte epoxy tafels passen perfect in ieder interieur en hebben een prachtige, chique, strakke aanblik.

Een zwarte epoxy tafel laten maken

Wanneer u op zoek bent naar een echte blikvanger, is een zwarte epoxy tafel een goede keuze. Zwart in een interieur wordt namelijk gezien als stijlvol en strak. Het is daarbij ook enorm populair en het komt veel voor in scandinavische interieurstijlen. Wanneer u een zwarte epoxy tafel bij Epoxy Studio laat maken, zijn er enorm veel opties mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om het hout te laten verven, zodat het echt puur zwart wordt, maar u kunt ook voor een donkere houtsoort kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kersenhout of donker walnoothout. Ook het onderstel kunt u natuurlijk helemaal zelf kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor houten poten gaan, maar ook voor bijvoorbeeld een zwart, stalen onderstel.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Epoxy tafel in de kleur zwart met goud

Ook de kleuren van de epoxy mag u natuurlijk helemaal zelf kiezen. Zo kunt u kiezen voor een simpele, transparante epoxy laag over de tafel, maar u kunt er ook voor kiezen om de gaten en spleten van het hout op te laten vullen met een andere kleur epoxy. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een gouden kleur kiezen, waardoor u een epoxy tafel in het zwart met gouden accenten krijgt. Dit kan erg mooi en indrukwekkend zijn en wanneer u op zoek bent naar een echte showstopper is dit zeker een aanrader. Andere kleuren, zoals groen, rood, zilver, of blauw zijn natuurlijk ook mogelijk.

Neem contact op voor een epoxy tafel in het zwart

Als u graag een epoxy tafel in het zwart wilt laten maken, kunt u zeker bij ons terecht. Wij kijken graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden en stellen zo uw ideale tafel samen. Of u nu kiest voor een epoxy salontafel in het zwart, of een epoxy eettafel in het zwart, alles is mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Bekijk dan eens onze verschillende projecten en neem contact met ons op!