Epoxy tuintafel

Het moge geen verrassing zijn dat wij gek zijn op epoxy. Een epoxy tafel binnen in bijvoorbeeld de woonkamer is natuurlijk hartstikke mooi, maar een epoxy tafel voor in de tuin kan ook adembenemend zijn. Wanneer u erover denkt om een epoxy tuintafel aan te schaffen, kunt u zeker bij Epoxy Studio terecht.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Epoxy tuintafel

Wanneer u graag een epoxy tafel voor buiten zou hebben, kunt u niet zomaar een epoxy tafel kopen. Gewone epoxy is namelijk niet goed bestand tegen de weersomstandigheden en dit zal uw tafel dan ook geen goed doen. Wij van Epoxy Studio weten echter precies hoe we een goede epoxy tuintafel voor u maken.

Een epoxy tafel voor buiten

Uw tuin draait natuurlijk om rust en ontspanning. U wilt hier even heerlijk kunnen genieten van uw eigen stukje natuur en even uw hoofd leeg kunnen maken. Dan wilt u de tuin natuurlijk ook zo inrichten dat deze rust uitstraalt. Een epoxy tuintafel kan prachtig bij uw tuin staan. Wij kunnen de tuintafel van epoxy zo maken dat deze rust uitstraalt en moeiteloos opgaat in uw tuin, terwijl deze toch de blikvanger vormt.

Een tuintafel van epoxy die weersbestendig is

Als u een tuintafel van epoxy laat maken, wilt u natuurlijk wel dat deze weersbestendig is. Zo kunt u er zo lang mogelijk van genieten. Wanneer u een epoxy tuintafel bij Epoxy Studio bestelt, behandelen wij deze met een speciale UV coating. Zo zorgen we ervoor dat de epoxy bestand is tegen hard zonlicht. Water is in principe geen probleem voor de tafel, al raden we wel aan om de tafel onder een overkapping te zetten.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Epoxy tuintafel op maat

Wanneer u bij ons een epoxy tuintafel laat maken, kunt u er gerust op zijn dat wij de tuintafel precies zo maken zoals u in gedachten hebt. U kunt bij ons kiezen tussen veel verschillende kleuren epoxy. Daarbij hebben we ook verschillende soorten hout en onderstellen. Zo stelt u zelf de perfecte tuintafel samen. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit beeld werkelijkheid wordt en dat u snel kunt genieten van uw epoxy tuintafel!

Een epoxy tuintafel laten maken? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een mooie epoxy tafel voor buiten? Zoek dan niet verder! Wij van Epoxy Studio kunnen u zeker helpen. Wij maken tuintafels van epoxy voor u op maat en kijken graag met u naar de beste opties. Bent u benieuwd naar wat mogelijk is, of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan eens contact met ons op, we gaan graag samen met u aan de slag.