Epoxy Studio: dé epoxytafels voor Nederland & België

Epoxy Studio, gelegen te Bleiswijk (nabij Rotterdam), is gespecialiseerd in het vervaardigen van epoxy tafels. Wil je een epoxy eettafel, salontafel, bijzettafel of sidetable op maat laten maken? Wij kunnen iedere vorm en afmeting op maat maken!

 

Home 9 Epoxytafel Nederland België

Epoxy tafel op maat laten maken nabij Amsterdam, Dordrecht en Den Haag

Ben je op zoek naar een epoxy tafel in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht of Den Haag? Dan ben je bij Epoxy Studio aan het juiste adres! Wij maken alle vormen en maten epoxy tafels op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van boomstamtafels en riviertafels met epoxy. Naast eettafels maken wij ook salontafels, bijzettafels en sidetables met hout en epoxy. Speciale wensen? Ook dat is mogelijk. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie!

Verschillende houtsoorten en afwerkingen mogelijk

Wij werken met verschillende houtsoorten, waardoor we jouw meubel volledig naar jouw wens kunnen maken. Wij werken met suar, eiken, mango, noten, essen en verbrand hout. Iedere houtsoort heeft zijn eigen karakter en tekening, waardoor iedere tafel uniek is. Voor eettafels is suar bijvoorbeeld een populaire houtsoort om een tafel van te laten maken. Veel mensen vinden de warme kleur van het hout en de vlammen in het hout mooi. Je kunt natuurlijk ook voor een andere houtsoort kiezen voor jouw eettafel.


Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Handgemaakte epoxy riviertafels en boomstamtafels op maat

Boomstamtafels en riviertafels zijn zeer populair omdat ze in vrijwel ieder interieur passen. De transparante epoxylaag zorgt voor een ongeëvenaarde glans. De epoxy zorgt er tevens voor dat de tafel kras- slijt- en watervast is en bestand is tegen vlekken. Heb je speciale wensen voor jouw riviertafel zoals een blauwe rivier of een rivier met goudblad of kiezelstenen erin verwerkt? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen ieder ontwerp aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren zodat je een echte eyecatcher in je interieur krijgt die helemaal bij jouw stijl past! Benieuwd welke speciale afwerkingen voor eettafels er mogelijk zijn? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Epoxy tafel bestellen in Nederland of België? Epoxy Studio staat voor je klaar!

Epoxy Studio levert zowel in Nederland als in België. Onze showroom is centraal gelegen te Bleiswijk, waar je onze ontwerpen kunt bekijken en inspiratie op kunt doen voor jouw eigen meubel(s). Het is tevens mogelijk om onze werkplaats te bezoeken. Hier kun je zien hoe een epoxy gieting gedaan wordt en kun je een indruk krijgen van onze werkwijze. Heb je nog vragen? Je kunt ons mailen of bellen voor een afspraak of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.