Brandhout eettafel

Materiaal blad                   Brandhout – Shou Sugi Ban

Materiaal blad                   Brandhout – Shou Sugi Ban

Epoxy                                   Transparant

Epoxy                                   Transparant

Epoxy                                   Transparant

Epoxy                                   Transparant

Onderstel                               Trapezium U-poot

Epoxy tafel in het zwart

Houd jij wel van een spannend interieur en hoeft het allemaal niet te standaard te zijn? Dan is een zwarte epoxy tafel een mooie toevoeging aan jouw inrichting. Ook heel mooi als vergadertafel of als salontafel.

Stoere eettafel van robuust hout met zwarte epoxy coating

Een zwarte eettafel is net even anders dan een standaard grenen eettafel. Vaak wordt gedacht dat een zwarte eettafel niet makkelijk te combineren is met andere meubels, maar het tegendeel is waar! Hoewel de zwarte eettafel een echte blikvanger is, kan deze met vrijwel alle kleuren en meubels gecombineerd worden. Doordat het houten tafelblad van een laag epoxy wordt voorzien, blijven het karakter en de groeven en nerven in het hout goed zichtbaar. De epoxylaag zorgt er tevens voor dat het oppervlak goed bestand is tegen krassen, vocht, en verkleuringen. Kies je voor een epoxykleur die bijna zwart is, zoals donker antraciet, dan zullen de houtnerven nog beter zichtbaar zijn. De zwarte epoxy versterkt het stoere karakter van de tafel. Wil je jouw tafelpoot of tafelpoot volledig laten aansluiten op het tafelblad? Kies dan voor een zwarte, stalen tafelpoot. 

Zwarte epoxy tafel met hoogglans afwerking

Wil je een hoogglans afwerking, dan zal jouw tafelblad een prachtige spiegeling krijgen. Er zijn vele afwerkingsopties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een zwarte eettafel met marmerlook. Wij brengen in dat geval een speciale laag aan over het epoxytafelblad, waardoor jouw tafel een prachtige marmerlook krijgt. Dit werken we vervolgens af met een extra, transparante laag epoxy. Het is ook mogelijk om te kiezen voor zwarte epoxy die we mengen met goudkleurige epoxy. Hierdoor is de basiskkleur van jouw tafel zwart, en zorgen de kleine goudkleurige details voor mooie accenten in het tafelblad. Uiteraard kunnen we ook iedere andere kleur als accentkleur toevoegen aan jouw tafelblad, zodat we het helemaal naar jouw wens kunnen customizen! Wil je een zwarte salontafel die net dat beetje extra heeft? Dan kunnen we ook een zwarte riviertafel maken, waarbij we de rivier in een opvallende epoxykleur maken. Of kies voor een mooi stuk hout als middenstuk van jouw tafelblad, en laat de zijkanten in volledig zwarte epoxy afwerken.

Epoxytafel van zwart brandhout

Brandhout alleen voor de kachel? Zeker niet, want brandhout is ook heel geschikt om mooie tafels mee te maken. Bekijk onze brandhout tafel met transparante epoxyafwerking voor een indruk van dit houttype. Deze tafels staan bijzonder mooi in een industriële, minimalistische maar ook moderne inrichting.