Ronde boomstamtafel

Klant                                    Particulier

Materiaal blad                   Suar hout

Epoxy                                   Transparant

Onderstel                               Matrix poot staal

Afmeting                                130 cm rond

Dikte                                       11 cm

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u ? Vraag vrijblijvend een offerte op!

Epoxy tafel in ronde vorm bestellen

Houd jij wel van een spannend interieur en hoeft het allemaal niet te standaard te zijn? Dan is een zwarte epoxy tafel een mooie toevoeging aan jouw inrichting. Ook heel mooi als vergadertafel of als salontafel.

Stoere eettafel van robuust hout met zwarte epoxy coating

Een zwarte eettafel is net even anders dan een standaard grenen eettafel. Vaak wordt gedacht dat een zwarte eettafel niet makkelijk te combineren is met andere meubels, maar het tegendeel is waar! Hoewel de zwarte eettafel een echte blikvanger is, kan deze met vrijwel alle kleuren en meubels gecombineerd worden. Doordat het houten tafelblad van een laag epoxy wordt voorzien, blijven het karakter en de groeven en nerven in het hout goed zichtbaar. De epoxylaag zorgt er tevens voor dat het oppervlak goed bestand is tegen krassen, vocht, en verkleuringen. Kies je voor een epoxykleur die bijna zwart is, zoals donker antraciet, dan zullen de houtnerven nog beter zichtbaar zijn. De zwarte epoxy versterkt het stoere karakter van de tafel. Wil je jouw tafelpoot of tafelpoot volledig laten aansluiten op het tafelblad? Kies dan voor een zwarte, stalen tafelpoot. 

Epoxy eettafel met ronde of ovale vorm

Ronde en ovale epoxy eettafels zijn helemaal in en geven een karakteristieke uitstraling aan jouw inrichting. Ze zijn zowel als eettafel en als vergadertafel te gebruiken. Kies je voor een hoogglans of matte afwerking? Stalen of houten poten? En wil je een gladde of juist natuurlijke randafwerking? Wij kunnen iedere tafel volledig aanpassen naar jouw wensen. Ronde eettafels kunnen ook in een prachtige riviertafeluitvoering gemaakt worden. Door de randen glad af te werken met epoxy krijgt deze een moderne afwerking. Wil je juist de natuurlijke houtstructuren benadrukken, dan kun je ook de randen laten bewerken met epoxy maar deze de welving van het hout laten volgen.

Salontafel of bijzettafel met ronde vormen
coating

Of je nou een ronde salontafel of salontafelset met epoxy wilt hebben, of juist een klein bijzettafeltje met ronde vormen of rond tafelblad; Epoxy Studio is gespecialiseerd in het maken van epoxy tafels in alle vormen en maten. In onze showroom kun je verschillende ontwerpen en houtsoorten komen bekijken. Je kunt ook onze projecten bekijken voor meer inspiratie.

Ronde tafel van epoxy op maat

Ben je op zoek naar een speciale afmeting? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Wij willen dat al onze klanten 100% tevreden zijn over hun epoxy tafel, daarom doen we al het mogelijke om ervoor te zorgen dat een handgemaakte epoxytafel van Epoxy Studio volledig aan jouw wensen voldoet. Onze klantenservice helpt jou graag met het beantwoorden van al jouw vragen over onze epoxy producten.