Ons Bedrijf


Zet geluid aan
Zet geluid aan
"

Over Epoxystudio™

Epoxystudio™ is in 2017 opgericht door twee vrienden: Olivier en Pascal. In 1996 (ons geboortejaar) hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet op de zwangerschap gym van onze moeders. Al weten wij daar zelf niet meer zoveel van, de geruchten gaan dat wij het toen ook al over epoxy hadden 😉

Na een aantal jaar zijn we elkaar weer tegen het lijf gelopen op een verjaardag. Het begon met het standaard ‘hey hoe gaat het’-praatje, maar is uiteindelijk het begin van Epoxystudio geweest. Snel volgde de handtekening op het huurcontract voor een schuur op het terrein van een boer in de buurt. Daar hebben wij de eerste kilo’s epoxy gegoten en ons vanaf toen volledig toegelegd op het maken en ontwerpen van exclusieve custom-made epoxy tafels.

Een periode van veel testen en leren volgt. Totdat ook de schuur te klein werd. Vervolgens zijn we naar een bedrijfspand in Bleiswijk verhuisd en hebben daar stap-voor-stap onze werkplaats vormgegeven. Zo hebben we een speciale giet- en afwerkingsruimte. Alles voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Timelapse

Ben je benieuwd hoe wij voor je aan de slag gaan? Klik dan op de pijl voor een korte impressie. Als je een volledige indruk van onze werkwijze wil krijgen, kan je op de playbutton drukken om de video te bekijken.

December 2016

De eerste vestiging van Epoxystudio was in de woonkamer 😉 Dit zijn de eerste gietsels waar het avontuur mee is begonnen. 

Januari 2017

Eerste loods (80 m²) op het terrein van een boer.

Maart 2017

Tijdens het verwerken van epoxy is het belangrijk om de temperatuur en luchtvochtigheid op orde te hebben. Hier staan wij voor onze zelfgebouwde gietruimte.

April 2021

De tafels werden alsmaar groter, waardoor wij genoodzaakt waren om opzoek te gaan naar een groter pand. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op een pand (ruim 400 m²) in Bleiswijk. 

Juni 2021

Om alle ruimte te benutten hebben we er een entresolvloer ingebouwd. Op de entresol komt de showroom. Beneden de giet- en schuurruimte.

September 2021

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het resultaat mag er zijn!

Januari 2022

De showroom hebben we beetje bij beetje opgebouwd. Het werk ging immers ook gewoon door. Alle tafels maken wij op maat. Maar vanuit hier kunnen klanten een goed beeld krijgen wat er mogelijk is. 

Bezoek in alle rust onze studio en de showroom.

Neem een kijkje in de werkplaats en laat u deskundig adviseren. Ontdek hoe ieder blad uniek is. En hoe we alles in iedere maat kunnen leveren.

×