Onderstellen

Niet je knieën stoten

Meer informatie

"

Op maat gelast

Bij een tafel hoort natuurlijk een passend onderstel. Alle onderstellen worden bij ons op maat gemaakt en zijn zelf samen te stellen. In onze showroom hebben wij voorbeelden staan van de meest gekozen onderstellen. In sommige situaties is het handig om een aanpassing aan een bepaald model te maken. Bijvoorbeeld bij stoelen met leuningen. Wij passen in dat geval de hoogte van het onderstel aan, zodat de stoelen mooi onder de tafel geschoven kan worden. Is er een andere aanpassing nodig? Geen punt, wij denken graag mee.

Alle kleuren mogelijk!

Veel onderstellen zijn zwart. Je zou bijna denken dat er geen andere kleuren verkrijgbaar zijn. Bij ons is het mogelijk om een onderstel in iedere gewenste RAL-kleur te laten spuiten. Voor binnen toepassing is spuiten de juiste keuze. Een onderstel dat buiten komt te staan is raadzaam om te laten poeder coaten. Beide coatings kunnen wij uiteraard verzorgen.

epox-tastisch!

 

Deze prachtige epoxy tafel is als een kunstwerk voor jouw interieur. De vloeiende patronen en kleuren trekken je aandacht en betoveren je zintuigen. Het glanzende oppervlak weerkaatst het licht op een magische manier, waardoor elke hoek een nieuwe dimensie van schoonheid onthult.

Bezoek in alle rust onze studio en de showroom.

Neem een kijkje in de werkplaats en laat u deskundig adviseren. Ontdek hoe ieder blad uniek is. En hoe we alles in iedere maat kunnen leveren.

Vergadertafel kopen

 

Conferentietafel 

×