Epoxy tafel

Exclusief en op maat

Meer informatie

"

Vind jij ze ook zo fantastisch, die epoxy tafels? Wij ook. Daarom maken wij alle soorten en maten! Geheel naar jouw wensen en volledig op maat.

Het maken van een epoxy tafel is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de klappen van de zweep. Met vallen en opstaan hebben wij dit vak geleerd en kunnen (met gepaste trots) zeggen hier goed in te zijn. Met een tafel van Epoxystudio™ haal je het allerbeste in huis.

 

Epoxy tafel laten maken

Ben je naar iets unieks opzoek? Dan is een epoxy tafel absoluut een goed idee! Iedere tafel maken wij namelijk volledig op maat. Bij ons stel je dus letterlijk je droomtafel samen. Voor iedere klant is er wat wils. Ook is het mogelijk om speciale elementen te verwerken.
In al die jaren hebben wij heel wat toffe uitdagende epoxy tafels mogen maken. Geen wens is ons te gek, dus kom maar op en wij maken het voor jou!

Naast eettafels maken wij ook salontafels en vergadertafels. Door onze eigen ontwikkeling van epoxy kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de UV-bestendigheid, glans en krasbestendigheid. Wij laten je het graag zien in onze showroom!

Eettafel

Meer info

Salontafel

Meer info

Vergadertafel

Meer info

Epoxy eettafel

Een eettafel is vaak een prominent onderdeel van de inrichting. Je maakt er zelf iedere dag gebruik van en je ontvangt er gasten aan. Super tof om dan een echte eyecatcher met een verhaal te hebben. Personaliseren van de tafel kan uiteraard ook. Wij kunnen epoxy op RAL-kleur verwerken en de tafel dus laten matchen met bijvoorbeeld jouw muur of vloer!

#
$

Epoxy salontafel

Eenheid is belangrijk voor het slagen van je interieur. Daarom is het bij Epoxystudio™ uiteraard ook mogelijk om een salontafel met epoxy te maken in dezelfde stijl als de eettafel. Vaak is dat van hetzelfde houtsoort. Het komt ook regelmatig voor dat de boomstam voor de eettafel iets te groot is. Deze korten wij dan in en van het reststuk maken wij vervolgens een salontafel.

#
$

Epoxy vergadertafel

Heb je een bedrijf en kan de vergaderruimte wel een opfrisbeurt gebruiken? Denk dan eens aan een epoxy vergadertafel. Je haalt daarmee een echte eyecatcher binnen die indruk maakt op je gasten. Door ons maatwerk is het mogelijk om een gepersonaliseerde touch aan de tafel geven. Denk bijvoorbeeld aan het meegieten van een product of het uitfrezen van een logo. Bedenk het en wij maken het!

#
$

epox-tastisch!

 

Deze prachtige epoxy tafel is als een kunstwerk voor jouw interieur. De patronen en kleuren trekken direct je aandacht. Het glanzende oppervlak weerkaatst het licht op een bijzondere manier, waardoor vanuit elke hoek de luxe ervan af straalt! 

Uitgelichte Projecten

Titel

cat.

Titel

cat.

Titel

cat.

1 / 3

#
$

Bezoek in alle rust onze studio en de showroom.

Neem een kijkje in de werkplaats en laat u deskundig adviseren. Ontdek hoe ieder blad uniek is. En hoe we alles in iedere maat kunnen leveren.

Epoxy tafel kopen

Ben je opzoek naar een nieuwe tafel en aan het overwegen om een epoxy tafel te kopen? Bekijk dan eens rustig onze website. Wij hebben hier alle informatie geplaatst omtrent het kopen van epoxy tafel. Voel je uiteraard vrij om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of meer informatie. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij laten graag onze werkplaats en showroom zien en adviseren je graag over de mogelijkheden!

Epoxy tafel met logo en/of bedrijfsnaam

Wil je graag jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam laten graveren in een epoxytafel? Ook dit is mogelijk. Perfect als je opzoek ben naar een epoxy vergadertafel die je zakelijk wilt gebruiken. Het is een echte eyecatcher in je kantoor of vergaderruimte. Wij zijn zeer ervaren in het bewerken van diverse houtsoorten. Hierdoor kunnen wij, indien gewenst, ook ‘special effects’ zoals bladgoud toevoegen voor een onuitwisbare indruk van jouw bedrijf!

Epoxy tafel laten maken

In een epoxytafel komt de structuur en het karakter van een houten tafel prachtig naar voren. Dit geeft een tafel een bijzonder chique en luxe uitstraling. Geen wonder dus, dat epoxytafels helemaal hot zijn! Zelf een ontwerp laten maken voor een tafelblad met epoxy kan natuurlijk ook. Geef in dat geval aan wat jouw wensen zijn, dan kunnen we in overleg met jou een uniek ontwerp op maat maken.

Epoxy tafel met bladgoud

Op zoek naar een tafel met een luxe uitstraling? Bekijk dan eens de mogelijkheden om in jouw epoxy tafel bladgoud te verwerken. Zo kan je bepaalde aspecten accentueren en het geeft bovendien een luxe uitstraling. Geweldig om te zien, als u een onuitwisbare indruk wilt maken.

×