Projecten

Epoxy meubels: bekijk onze projecten

Inmiddels hebben we al vele mooie projecten voor onze klanten mogen realiseren. Met gepaste trots presenteren we op deze pagina een greep uit onze maatwerk projecten voor klanten. Heb je iets gezien wat je mooi vindt? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen vrijwel iedere afmeting en elke afwerking voor jouw meubel op maat maken.

Vergadertafel – Suar

Eettafel – Brandhout

boomstamtafel – Suar

Cornelis bar & Kitchen – Private dining room

Keukenblok – barnwood

Boomstam eettafel – suar + bladgoud

Vergadertafel – Mobicep

Boomstamtafels – diversen

The Harbour Club – Serveerplanken

Eettafel – shou sugi ban

Boomstam salontafel – suar + bladgoud

Cornelis Bar & kitchen – restaurant

Epoxy in jouw interieur

Dat epoxy enorm veelzijdig is, moge duidelijk zijn. Er zijn echter nog meer redenen om te kiezen voor epoxy meubels in jouw interieur. Zo is een epoxymeubel, krasvast, slijtvast, kleurvast, waterbestendig, bestand tegen de meeste vlekken, zeer sterk, makkelijk in onderhoud, makkelijk schoon te maken én volledig op maat te maken. Ben je al om? 

Wij in ieder geval wel! Bekijk hier epoxy meubelprojecten en voorbeelden van toepassingen van epoxy. Er is voor ieder wat wils en alles is aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Staat jouw meubel er niet bij? Geef ons dan een belletje, of stuur ons een mailtje. Wij komen graag in contact met jou om jouw ideale meubel te ontwerpen, vinden we leuk.

Projecten met epoxy van hoge kwaliteit

Wij worden blij van mooie meubels! Daarom vinden we dat al onze epoxymeubels aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen. We zetten graag die extra stap om ervoor te zorgen dat jouw project 100% naar wens is. Vertel ons jouw wensen en wij vertalen het naar een mooi kwaliteitsmeubel wat gegarandeerd veel bewonderende blikken zal ontvangen.