Epoxy salontafel kopen

Epoxy salontafels zijn een aanwinst voor ieder interieur! Door de eindeloze mogelijkheden is er echt voor ieder interieur een ontwerp te maken. Wil je speciale houtsoorten, kleuren of afwerkingen voor jouw salontafel? Epoxy Studio ontwerpt in overleg met jou de perfecte salontafel voor jouw interieur.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Salontafel

Ronde, vierkante of natuurlijke vorm: wij maken jouw epoxy salontafel in iedere gewenste vorm!

Doordat epoxy enorm veelzijdig is, kun je het op vele manieren toepassen. Hierdoor kunnen wij iedere gewenste vorm salontafel maken. Van rond, tot vierkant en van ovaal tot natuurlijke, organische vormen. Wij kunnen iedere gewenste afmeting en vorm salontafel maken. Geef jouw verzoek aan ons door en wij geven jou graag advies over jouw ideale salontafel op maat.

 

Houten salontafel met epoxy blad

Lage salontafels van hout met een epoxy tafelblad worden steeds populairder en zijn in diverse houtsoorten en afwerkingen te bestellen. Denk aan een suarhouten, ronde salontafel met een transparante epoxylaag, of een boomstam salontafel met epoxy waarbij de natuurlijke vorm van de boomstam goed zichtbaar is. Ook matte gietingen zijn mogelijk. Hiermee maken wij het tafelblad semi-transparant waardoor je een mooie, geleidelijke overloop krijgt van epoxy naar hout.

 

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Eigen ontwerp salontafel met epoxy

Wil je iets speciaals toevoegen aan jouw salontafel? Zoals kiezelstenen, schelpen of een speciale kleurmenging? Bij Epoxy Studio maken wij op basis van de nieuwste technieken een bijzonder en uniek ontwerp voor jouw salontafel met epoxy. Ook wanneer je een riviertafel als salontafel wilt hebben, of een epoxy koffietafel ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens bij onze projecten voor meer inspiratie!

Epoxy salontafelset

Een salontafel is leuk, een set van twee of drie is nog leuker! Wij kunnen een salontafelset met tafels van verschillende hoogtes maken, waardoor deze perfect op elkaar en op jouw inrichting zijn afgestemd. Je kunt natuurlijk ook een set met verschillende organische vormen laten maken die qua structuur, vorm en hoogte precies op elkaar afgestemd zijn. We adviseren je graag vrijblijvend over ontwerpmogelijkheden, dus neem gerust contact op voor een offerte of als je meer wilt weten over een specifiek ontwerp.