Een unieke epoxy eettafel kopen

De weergaloze glans, het kras- en slijtvaste oppervlak en niet te vergeten het prachtige karakter van het hout wat versterkt wordt door de epoxy. Een eettafel met epoxy is ontzettend stijlvol en past in vrijwel ieder interieur! Ook in bedrijfsruimtes kan een epoxy eettafel het middelpunt van een kantoorruimte worden. Ben je op zoek naar een epoxy eettafel? Bij Epoxy Studio heb je ruime keuze in ontwerp, stijl en afwerkingsmogelijkheden.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Eettafel

Eettafel met epoxy: praktisch en elegant

Er zijn veel redenen om voor zo’n prachtige eyecatcher in huis (of op kantoor) te kiezen. Een eettafel met epoxy heeft een aantal voordelen ten opzichte van een gewone eettafel. Zo is een epoxy eettafel door de epoxy coating uitstekend bestand tegen krassen, water en andere vlekken. Hierdoor blijft het hout lang mooi en heeft het weinig onderhoud nodig. Een epoxytafel kan tevens in iedere gewenste lengte en breedte gemaakt worden.

Handgemaakte eettafel met epoxy hars

Al onze eettafels worden met de hand gemaakt.We combineren hout met epoxy waardoor je bijzondere en unieke resultaten krijgt. Hierdoor durven wij met zekerheid te zeggen dat echt iedere tafel van onze hand anders is. Bovendien kunnen we elke tafel naar wens personaliseren, waardoor je een personal touch aan jouw meubels kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakte boomstamtafel of riviertafel? Deze zijn verkrijgbaar in suar hout, eiken, notenhout, essen, verbrand hout en mangohout.

 

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Speciale uitvoering van een epoxy tafel

Ben je op zoek naar een eettafel met epoxyhars en wil je een speciale uitvoering van jouw tafel? In dat geval is het goed om te weten dat er heel veel mogelijk is op het gebied van afwerkingen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een rechthoekige of vierkante eettafel te laten voorzien van speciale LP-covers van jouw favoriete artiesten. Of je kunt de rivier in een riviertafel van bijzondere kleuren epoxy laten voorzien. Je kunt ook kiezen voor een salontafel waarin koffiebonen of wijnkurken verwerkt zijn. Perfect voor een gezellige ambiance! Laat ons weten wat je graag in jouw epoxy tafel verwerkt wil hebben, dan zorgen wij voor de rest.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Heb je interesse in een (eet)tafel met epoxy en wil je graag weten wat de kosten zullen worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Je kunt ook onze projecten bekijken ter inspiratie en voor een indruk van de mogelijkheden.