Epoxy vergadertafel

Let's meetup

Meer informatie

"

De vergadertafel heeft vaak een prominente plek binnen een bedrijf. Super tof om er daarom iets speciaals mee te doen. Wij kunnen je daarmee helpen!
Alle vergadertafels van Epoxystudio worden in onze werkplaats op maat gemaakt en zijn unieke exemplaren. Massieve boomstambladen van 6 meter lang tot tafels met custom-made ingefreesde logo’s. Wij draaien er onze hand niet voor om! Bekijk de uitgelichte projecten om te zien wat wij allemaal al hebben mogen maken.

Hebben jullie een bestaande vergadertafel die weleens een opknapbeurt kan gebruiken? Dat kunnen wij natuurlijk ook verzorgen. Neem even contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is.

Ronde vergadertafel

Heb je weleens aan een ronde vergadertafel gedacht? Het is waarschijnlijk niet de eerste vorm die je te binnen schiet, maar kan zeker een optie zijn. Een ronde vergadertafel wordt vaak toegepast in krappe ruimtes of wanneer een informele setting gewenst is.

#
$

Grote vergadertafel

Tijdens vergaderingen met meerdere personen is een grote vergadertafel geen overbodige luxe. Van strakke tafels met een recht zijkant tot grillige boomstamkanten. Het is bij ons allemaal mogelijk. Zelfs een massieve boomstambladen van 6 meter lang draaien wij onze hand niet voor om. Is het blad te zwaar om te tillen dan komen wij met een hijskraan.

$
#

Luxe vergadertafel

Aan de vergadertafel ontvang je vaak klanten, leveranciers of andere bezoekers. De vergadertafel mag daarom best een beetje luxe uitstralen. Met een op maat gemaakte tafel, overgoten met onze epoxy, heb je zeker weten een hoop bekijks!

#
$

Houtsoorten

Meer info

Onderstellen

Meer info

Uitgelichte Projecten

Titel

cat.

Titel

cat.

Titel

cat.

1 / 3

#
$

Bezoek in alle rust onze studio en de showroom.

Neem een kijkje in de werkplaats en laat u deskundig adviseren. Ontdek hoe ieder blad uniek is. En hoe we alles in iedere maat kunnen leveren.

Vergadertafel kopen

 

Conferentietafel 

×