Een houten tafel met epoxy tafelblad kopen

Bij Epoxy Studio maken we houten tafels met epoxy op maat. Ben je op zoek naar een houten tafel met een epoxy tafelblad, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken iedere gewenste afmeting en vorm helemaal op maat en kunnen tevens speciale effecten toevoegen aan het tafelblad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

 

Home 9 Epoxy Tafel 9 Houten tafelblad

Epoxy en hout, de gouden combinatie voor een tafel op maat

Epoxy is een tweecomponenten giethars die onder andere in de meubelindustrie wordt gebruikt om meubels van te maken. Door de twee componenten (hars en verharder) met elkaar te mengen, vindt er een chemische reactie plaats waardoor er een transparante giethars ontstaat. De giethars is universeel toepasbaar en kan daardoor voor allerlei soorten projecten gebruikt worden. Tegenwoordig worden met epoxyhars onder andere meubels zoals boomstamtafels, riviertafels en salontafels gemaakt. Bij Epoxy Studio zijn we gespecialiseerd in werken met deze hars, waardoor wij ieder gewenste maat en vorm tafel voor jou op maat kunnen maken.

Tafelblad met epoxy laten maken

Het maken van een houten tafelblad met epoxy gebeurt door middel van een gieting. Het tafelblad van hout wordt ingegoten met epoxy en vervolgens hardt het tafelblad uit waardoor zich een harde laag in en om het blad vormt. Hierdoor krijg je een tafel met hout en epoxy die met recht uniek is te noemen. Geen een tafelblad uit onze studio is namelijk hetzelfde! Je kunt ervoor kiezen om een recht tafelblad uit één stuk te laten maken met een glanzende epoxy coating. Het is echter ook mogelijk om een boomstamtafel of riviertafel te laten maken, de keuze is geheel aan jou.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Gepersonaliseerd tafelblad met logo of persoonlijke objecten

Het leuke van werken met hout en epoxy is dat je een tafel volledig kunt laten personaliseren. Denk hierbij aan een suar vergadertafel met uitgefreesd logo of bedrijfsnaam, of een hippe salontafel voorzien van koffiebonen of wijnkurken. Ben je muziekliefhebber? Dan is het tevens mogelijk om LP-covers van jouw favoriete artiesten te laten verwerken in het tafelblad! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het in een epoxy tafel verwerken. Voor riviertafels wordt bijvoorbeeld ervoor gekozen om de rivier in een kleur te laten uitvoeren (bijvoorbeeld een semi-transparante blauwe of groene kleur) of om kiezelstenen toe te voegen aan de rivier, waardoor je echt een uniek meubel krijgt.

Een epoxy tafelblad kopen bij Epoxy Studio

Wil je een houten epoxy tafel kopen? Dan nodigen we je van harte uit in onze studio! Hier kun je inspiratie opdoen voor het ontwerp van een epoxy tafel met hout en in onze werkplaats kun je zien hoe epoxy op ambachtelijke wijze over en in een tafelblad gegoten wordt. Plan direct een afspraak