Epoxy boomstamtafel kopen

Ben je al bekend met boomstamtafels? Zo niet, dan moet je ze echt een keer in onze studio komen bekijken! Ken je ze al, dan mag je natuurlijk ook altijd langskomen. Een boomstamtafel is een epoxy eiken tafel waarbij een boomstam voorzien is van een laag epoxy, wat ervoor zorgt dat de structuur van het hout letterlijk extra glans krijgt. Deze tafels hebben een zeer luxueuze uitstraling en passen in vrijwel ieder interieur. Vaak worden ze als eettafel gebruikt, maar boomstamtafels zijn ook zeer gewild als luxe vergadertafel of als chique toevoeging aan een kantoor.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Boomstamtafel

Een boomstam eiken epoxy tafel in iedere gewenste vorm, afmeting en houtsoort

Of je nou op zoek bent naar een boomstamtafel voor 4, 6, 8 of misschien wel 12 personen, bij Epoxy Studio kunnen we boomstamtafels in iedere gewenste afmeting maken. Je hebt vrije keuze wat betreft de houtsoort; wij werken onder andere met beukenhout, eikenhout, esdoornhout suar en andere tropische hardhoutsoorten. De suar boomstamtafel bijvoorbeeld is een van onze populairste boomstamtafels. Ook afwijkende vormen zijn mogelijk, zoals ronde of ovale tafels, evenals speciale afwerkingen voor de randen van de tafelbladen. Laat ons jouw wensen weten, dan adviseren wij je graag over de mogelijkheden met boomstamtafels. Liever een salontafel met epoxy of een riviertafel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Glanzende of matte afwerking

Meestal wordt gekozen voor een glanzende afwerking, omdat dit de houtstructuur extra mooi tot zijn recht laat komen. Het is echter ook mogelijk om voor een matte afwerking te kiezen. Wij maken dan gebruik van een matterende epoxylaag, waardoor het karakter van de boomstamtafel behouden blijft en de tafel tegelijkertijd voorzien wordt van een beschermende laag. Je kunt onze eerdere projecten bekijken of een afspraak inplannen om deze prachtige tafels in het echt te komen bewonderen in onze showroom.

 

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Boomstamtafel met epoxy voor een scherpe prijs

Doordat we bij Epoxy Studio gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van epoxy boomstamtafels, kunnen we deze tegen scherpe prijzen aanbieden. Heb je speciale wensen en wil je graag weten wat de totaalprijs gaat worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een offerte. Vermeld jouw wensen op gebied van hout, lengte, kleur, afwerking en eventuele speciale verzoeken en boek een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.