Epoxyhars tafel op maat laten maken

Wil je een bijzondere en unieke eettafel van epoxy op maat laten maken? Kom dan eens kijken bij Epoxy Studio! De studio waar je alle soorten en maten epoxy tafels op maat vindt!

 

Home 9 Epoxy Tafel 9 Epoxy giethars tafel

Epoxy giethars tafel met uniek design

Epoxy leent zich uitstekend om de meest bijzondere ontwerpen mee te maken. Wil je graag een epoxy boomstamtafel laten maken met een glanzende coating? Of een riviertafel met een semi-transparant middenstuk? En wil je graag een speciale afwerking met bladgoud, glitters, schelpen of kiezels? The sky is the limit! Geef jouw wensen door en wij maken een epoxy eettafel, salontafel, bijzettafel of sidetable op maat. Alle afmetingen zijn mogelijk. Het maakt dus niet uit of je een eettafel voor 4, 6, 8 of 12 personen zoekt, want wij kunnen alles precies afstemmen op de beschikbare ruimte. Wil je een liever een ronde, ovale of natuurlijke vorm voor jouw tafel? Ook dat kan. In onze studio kun je diverse eindproducten bekijken. 

Bijzondere houtsoorten voor kwaliteitsproducten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten en giethars epoxy. Hierdoor kunnen wij een hoog afwerkingsniveau garanderen voor al onze meubelen.Wij gebruiken suar, essen, eiken, noten, mango en verbrand hout. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kwaliteiten en geen één stuk is hetzelfde, waardoor je echt een one-of-a-kind meubel in je interieur krijgt. Het is tevens mogelijk om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Hier kun je zien hoe een epoxy gieting in zijn werk gaat en kun je jouw gewenste hout uitkiezen.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Wat is epoxy giethars en wat kun je ermee?

Epoxy giethars is een tweecomponentenhars waar onder andere meubels mee gemaakt worden. Bij het mengen van de twee componenten ontstaat een chemische reactie waardoor de hars uithardt. Epoxy giethars is zeer sterk; eenmaal uitgehard heeft het een trek- en druksterkte die twee keer harder is dan beton! Het is daarom een uitermate kras- slijt en watervast materiaal. Doordat epoxy giethars zo veelzijdig is, kunnen we meest mooie meubelen maken die perfect bij jouw interieur en smaak passen!

Epoxy resin tafel kopen

Heb je interesse in een giethars epoxy tafel en wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 010 – 307 66 91 of per mail. Wij helpen je graag! Wil je graag een persoonlijke afspraak in onze showroom? Dan adviseren we om een foto mee te nemen van de ruimte waar de tafel komt te staan. Zo kunnen we je een persoonlijk advies op maat geven.