Handgemaakte riviertafels

Een riviertafel is echt iets bijzonders. Het is de perfecte samensmelting van epoxy met hout, waarmee je eindeloos kunt combineren en variëren. Je kunt kiezen voor riviertafels met een transparant of semi-transparant middenstuk. Liever een robuuster ontwerp? Dan kun je ook kiezen voor een dekkende gieting.

Home 9 Epoxy Tafel 9 Riviertafel

Epoxy riviertafel kopen

Bij Epoxy Studio kun je epoxy riviertafels op maat bestellen. Vrijwel alles is mogelijk qua ontwerp; een ronde of vierkante tafel, rechthoekig met rechte of juist afgeronde hoeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. In onze studio maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit epoxy, waardoor wij een superieure afwerking kunnen garanderen.

Transparant, semi-transparant of dekkende rivier

De combinatie van epoxy met hout maakt een riviertafel uniek. Bij Epoxy Studio kun je aangeven wat jouw wensen zijn en wij maken een custom-made tafel. Het is mogelijk om een volledig transparante epoxylaag te laten gieten, maar kan ook een semi-transparante of dekkende kleurenpasta aan worden toegevoegd. Het is tevens mogelijk om tijdens het mengproces metallic of glow-in-the-dark kleurpigmenten aan de epoxyhars toe te voegen, waardoor dit gelijkmatig verdeeld wordt over de gieting. Ook metallic flakes, glitters of alcoholink kan worden toegevoegd aan de menging, waardoor je echt een unieke epoxymix krijgt.

Wilt u een voorbeeld? Bekijk dan eens al onze projecten

 

Decoratie of objecten toevoegen aan jouw riviertafel

Een epoxy rivier tafel kan ook worden uitgebreid met decoratie of kleine objecten. Hierbij kun je denken aan schelpen, zeesterren, kiezelsteentjes maar ook droogbloemen zijn mogelijk. Het is tevens mogelijk om in de houtvorm glitters of goudsnippers toe te voegen aan de welving van het hout, waardoor ongelijke stukken extra opvallen. 

Houd je de rivier liever rustig, maar wil je wel iets speciaals doen met het hout? Dan kun je er ook voor kiezen om een uitsnede te laten maken in het hout, bijvoorbeeld van jouw bedrijfsnaam en logo. Aan het logo kun je ook weer kleur en/of speciale effecten laten toevoegen. Informeer gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier.


Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Naast een epoxy tafel met een rivier kun je ook kiezen voor een rivier tafel met epoxy in de vorm van een salontafel of bijzettafel. Ook boomstamtafels en tafels waarbij het tafelblad een volledige epoxylaag krijgen zijn mogelijk.